RECOMANDAREA ZILEI PENTRU CULTURA DE RAPITA

RECOMANDAREA ZILEI PENTRU CULTURA DE RAPITA:

APROZAME, erbicidul cu aplicare tarzie, eficient in combaterea unui spectru larg de buruieni!

Daca nu ati aplicat niciun erbicid in preemergenta sau postemergenta timpurie, in cultura de rapita, ALCEDO va recomanda APROZAME, pe care-l gasiti in portofoliul de produse iscusite de la ALCEDO. APROZAME se aplica la rapita, in postemergenta tarzie, de la stadiul de 4 frunze, pana la 8 frunze, inclusiv pe solul inghetat si asigura o eficacitate ridicata in combaterea buruienilor (inclusiv Vulpia spp.) pana in primavara urmatoare.

Pentru mai multe detalii despre aceste produse va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.