RECOMANDAREA ZILEI: Hibridul de porumb KORNELIUS!

In news-ul de astazi va recomandam hibridul de porumb pentru boabe KORNELIUS, de la KWS. KORNELIUS are talia inalta, cu insertia stiuletelui medie-inalta si foliajul foarte bogat, frunze mari de culoare verde inchis, care se mentin o lunga perioada de timp. Acest hibrid este recomandat in toate zonele de cultura a porumbului din tara, cu exceptia celor reci din Transilvania si nordul Moldovei. Are adaptabilitate buna si realizeaza rezultate foarte bune in toate conditiile de tehnologie. Atentie! KORNELIUS realizeaza cele mai bune rezultate daca semanatul se efectueza in mijlocul epocii optime in zonele calde din sud si in a doua jumatate a epocii de semanat in zonele mai reci. 

Pentru a afla mai multe detalii despre acest hibrid, va rugam sa dati CLICK AICI.

De asemenea, puteti apela la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.