Recomandarea zilei de la ALCEDO

Recomandarea zilei de la ALCEDO:

14 soiuri de grau si orz cu genetica romaneasca!

In news-ul de astazi, va aducem in atentie pentru campania de semanat din aceasta toamna alte soiuri de grau si orz aflate in portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO, de aceasta data cu genetica romaneasca. Asadar, pentru cultura de grau va recomandam soiurile de la INCDA Fundulea: BOEMA, MIRANDA, GLOSA, IZVOR, LITERA, OTILIA, PAJURA, PITAR, iar pentru cultura de orz: AMETIST, CARDINAL, SIMBOL si SMARALD.  

Tot pentru cultura de grau, gasiti si soiurile create la SCDA Lovrin: ALEX si CIPRIAN.

Aceste soiuri sunt productive, cu indici de calitate superiori, rezistente la boli, tolerante la inghet, cadere si seceta si la incoltirea in spic, care se preteaza pentru toate zonele de cultura ale graului si orzului din Romania.

Pentru cei care doresc sa obtina informatii suplimentare despre aceste soiuri, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.