Recomandarea zilei, de la ALCEDO: hibridul de rapita TREZZOR!

In news-ul de astazi, va prezentam hibridul de rapita TREZZOR, cu genetica RAGT, un hibrid semi-timpuriu, ce face parte din gama “Semintelor iscusite” de la ALCEDO. Datorita calitatilor sale,  vigoare buna la rasarire, rezistenta excelenta la iernare, cadere si scuturare, si testat de noi in conditii de productie, ne determina sa vi-l recomandam cu incredere pentru campania de semanat din aceasta toamna. De asemenea, continutul ridicat de ulei, dar si productiile ridicate si stabile reprezinta cateva dintre avantajele acestui hibrid. Datorita tolerantei la gerurile din timpul iernii si taliei joase, TREZZOR poate fi cultivat in toate regiunile tarii. Un sac de 1,5 milioane seminte sunt suficiente pentru a insamanta 3 hectare de teren.

Pentru cei care doresc sa obtina informatii suplimentare despre acest hibrid, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.