Recomandarea zilei, de la ALCEDO: hibridul de rapita TREZZOR si insecticidul NUPRID AL 600 FS!

Scris de Echipa Alcedo

In news-ul de astazi va reamintim ca exista in portofoliul de “Seminte iscusite” de la ALCEDO hibridul de rapita TREZZOR, cu genetica RAGT. Este un hibrid semi-timpuriu, vigoare buna la rasarire, rezistenta excelenta la iernare, cadere si scuturare si, fiind testat de noi in conditii de productie, ne determina sa vi-l recomandam cu incredere pentru campania de semanat din aceasta toamna. De asemenea, continutul ridicat de ulei, dar si productiile ridicate si stabile reprezinta cateva dintre avantajele acestui hibrid. Datorita tolerantei la gerurile din timpul iernii si taliei joase, TREZZOR poate fi cultivat in toate regiunile tarii. Retineti! Un sac de 1,5 milioane seminte sunt suficiente pentru a insamanta 3 hectare de teren.

NUPRID AL 600 FS, insecticidul iscusit pe care va puteti baza

Chiar daca samanta este de calitate, pentru o reusita a culturii de rapita este important sa nu omiteti tratamentul la samanta. Astazi va recomandam sa utilizati insecticidul NUPRID AL 600 FS, un produs fabricat in Romania, omologat in combaterea puricilor cruciferelor (Phyllotreta sp). Aplicat pe samanta, actioneaza sistemic, fiind absorbit prin radacini si translocat in plantele aflate in curs de rasarire si crestere, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de daunatori.

Pentru cei care doresc sa obtina informatii suplimentare despre acest hibrid, dar si despre acest insecticid, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumnevoastra agricola.

Echipa ALCEDO