RECOMANDAREA ALCEDO pentru primavara: Trei “INSECTICIDE ISCUSITE”, eficiente in culturile de cereale paioase!

In news-ul de astazi, continuam seria informatiilor privind produsele de protectia plantelor, pentru cereale paioase, cu “INSECTICIDELE ISCUSITE”, ce pot fi aplicate in primavara. Astfel, pentru combaterea daunatorilor din culturile de cereale paioase (afide, gandacul ovazului, viermele rosu al paiului, plosnita cerealelor, etc), ALCEDO va recomanda: FASTER 10 CE, KARIS 10 CS si MOSPILAN 20 SP.
In plus, pentru cresterea eficacitatii tratamentelor fitosanitare, nu ezitati sa utilizati cele trei insecticide impreuna cu adjuvantul VITAL 90, in concentratie de 0,08-0,1% (80-100 ml la 100 l apa).
Despre modul de aplicare, spectrul de combatere si doza omologata a acestor insecticide iscusite puteti intreba reprezentantul ALCEDO din zona dvs, sau puteti sa ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO, direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Gandacul ovazului – adult

Plosnita cerealelor

Afidele cerealelor

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.