RECOMANDAREA ALCEDO pentru campania de primavara: “PRODUSE ISCUSITE” pentru protectia culturii de floarea-soarelui, inca de la semanat!

RECOMANDAREA ALCEDO pentru campania de primavara:

PRODUSE ISCUSITE” pentru protectia culturii de floarea-soarelui, inca de la semanat!

Pentru cei care infiinteaza floarea-soarelui in primavara, in news-ul de astazi va aducem in atentie “PRODUSELE ISCUSITE”, din portofoliul ALCEDO, pe care le puteti utiliza pentru un start bun al acestei culturi. Pentru ca tratamentul la samanta este absolut obligatoriu, primul pas este sa utilizati insecticidul NUPRID AL 600 FS (pentru combaterea gargaritei frunzelor de porumb / ratisoara porumbului si a viermilor sarma). Atentie! NUPRID AL 600 FS poate fi comercializat si utilizat temporar pana la 19 aprilie 2019, cu respectarea prevederilor din autorizatie (detalii in aplicatia ALCEDO). De asemenea, pentru cei care au doar probleme cu viermii sarma, incepand cu acest sezon, gasiti in portofoliul nostru, noul insecticid pentru tratament samanta: LANGIS. Totodata, este important ca la efectuarea tratamentului semintei sa aplicati si 2,5 l/t de MICROFERT-U, iar pentru o rasarire rapida si o crestere a plantelor cat mai buna in primele faze de vegetatie, la semanat recomandam aplicarea fertilizantilor microgranulati: FertiGrow STARTER NP MicroMIX sau STARTMAX EPE. Acestia beneficiaza si de o promotie, respectiv pentru 6 tone achizitionate pana in 20 aprilie 2019 beneficiati si de 1 microgranulator APV gratuitPromotia este valabila in limita stocului disponibil. 
Mai mult, la fertilizare faziala cu ingrasaminte de baza, nu uitati de ingrasamintele din gama: ENTEC – ingrasaminte de ultima generatie, pe baza de azot cu eliberare lenta; UTEC 46 – uree cu formulare speciala cu inhibitor de ureaza, pentru reducerea eficienta a pierderilor sub forma de amoniac gazos si NITROPHOSKA SPECIAL 12-12-17 (+2+8), ingrasamant universal complex cu NPK, plus alte macro si microelemente.
Pentru mai multe detalii despre aceste produse, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.