Recomandare pentru campania de primavara: Hibrizi de porumb de ultima generatie, in portofoliul ALCEDO!

Recomandare pentru campania de primavara:

Hibrizi de porumb de ultima generatie, in portofoliul ALCEDO!

Porumbul este una dintre cele mai raspandite culturi din Romania, atat pentru numeroasele sale intrebuintari, cat si pentru profitul pe care il aduce fermierilor. Pentru campania de primavara, si pentru fermierii care vor semana porumb, va aducem in atentie doi hibrizi de ultima generatie:RGT LIPEXX si RGT DRAGSTER (genetica RAGT) , pe care-i gasiti in portofoliul ALCEDO.  

Despre caracteristicile acestor doi hibrizi, mentionam: vigoare buna la rasarire, bob dentat, pierderea rapida a apei din bob, rezistenta buna la cadere, productivitate ridicata, etc.

Pentru a afla mai multe detalii despre acesti doi hibrizi va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.