RECOMANDARE pentru campania de primavara: 5 hibrizi de floarea-soarelui, in portofoliul de SEMINTE de la ALCEDO!

Cultura de floarea-soarelui a devenit in ultimii ani din ce in ce mai atractiva pentru fermierii romani, oferindu-le siguranta si productii constante. Pentru campania de primavara va recomandam 5 hibrizi de floarea-soarelui, dintre care 3 hibrizi high oleici: AROMATIC SU, ES POETIC (EURALIS), RGT VOLLCANO ( RAGT) si 2 hibrizi linoleiciIMPACT si X4219 (NUSEED), toti in portofoliul de SEMINTE de la ALCEDO. 
Ca si caracteristici, acesti hibrizi au un potential de productie ridicat, toleranta buna la anumite boli care ataca floarea-soarelui, continut ridicat de ulei, etc.
Pentru a afla mai multe detalii despre acesti hibrizi de floarea-soarelui, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.