Recomandare ALCEDO: Rapita Orius Silver

Scris de Echipa Alcedo

ORIUS-SILVERRevenind la pachetele tehnologice, astazi dorim sa va aducem in atentie pachetul Rapita Orius Silver, care contine trei produse, si anume:

  • fungicidul Orius 25 EW, cu substanta activa, tebuconazol, este utilizat ca tratament aplicat toamna pentru cresterea rezistentei plantelor la iernare si pentru prevenirea atacului de Phoma lingam si se aplica in doza de 0,5 l/ha, el avand o actiune preventiva, curativa, dar si de eradicare;
  • insecticidul Faster 10 CE, avand substanta activa cipermetrin, este util in combaterea viespei rapitei, cantitatea folosita fiind de 0,2 l/h;
  • erbicidul Sultan 50 SC, substanta activa a acestui produs este metazaclor, un erbicid preemergent ce combate un spectru larg de buruieni cu rasarire din samanta, atat dicotiledonate cat si monocotiledonate, uilizat in doza de 1,6 l/ha.

Aceste trei produse, achizitionate separat, va costa 257.39 Ron/ha, dar daca veti achizitiona pachetul Rapita Orius Silver, beneficiati de o reducere de 18,45%, pretul final, fiind de 209,90 Ron/ha.

Pentru cei interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati www.alcedoltd.ro.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.