Recomandare ALCEDO: Rapita Mystic Gold

MYSTIC-GOLD

Nu demult va prezentam un pachet tehnologic din gama Caramba, astazi vom reveni la un altul din gama Mystic, si anume Rapita Mystic Gold. Acesta este un pachet compus din trei produse, dupa cum urmeaza:

– fungicidul Mystic 250 EC, cu substanta activa, tebuconazol, este utilizat ca tratament aplicat toamna pentru cresterea rezistentei plantelor la iernare si pentru prevenirea atacului de Phoma lingam si se aplica  in doza de 0,5 l/ha;

– insecticidul Kaiso Sorbie 5 EG, avand substanta activa lambda-cihalotrin, actioneaza asupra unui numar mare de insecte daunatoare, avand, de asemenea, si actiune ovicida, folosit in doza de 0,15 kg/ha;

– erbicidul Galera Super are trei substante active, aminopiralid, clopiralid, picloram. Este un erbicid cu aplicare foliara care combate buruienile dicotile anuale si perene din cultura de rapita, uilizat in doza de 0,25 l/ha. Galera Super se poate aplica preemergent sau post-emergent timpuriu (stadiul de 1-3 frunze) sau se poate aplica post-emergent in toamna, la stadiul rapitei de la 3-9 frunze sau primavara, inainte ca mugurii florali sa fie vizibili.

Pretul de lista al acestor produse este de 260,49 Ron/ha, insa daca achizitionati intregul pachet, Alcedo va ofera o reducere de 19,42%, pretul final fiind 209,90 Ron/ha.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati www.alcedoltd.ro.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.