Recomandare ALCEDO: Rapita Mystic Diamond

Astazi vom incheia seria pachetelor tehnologice pentru rapita de toamna, prezentandu-va cel mai complet pachet, si anume Rapita Mystic Diamond. Acesta vine in sprijinul dumneavoastra cu patru produse de top si anume: fungicidul Mystic 250 EC in doza de 0,5 l/ha in toamna, insecticidul Kaiso Sorbie 5 EG in doza de 0,15 kg/ha, erbicidul Cleranda in doza de 2,0 l/ha. In plus acest pachet va ofera si adjuvantul Dash in doza de 1,0 l/ha. Despre erbicidul Cleranda, va putem spune

ca are doua substante active, si anume: imazamox si metazaclor, care au un mod de actiune combinat, prin frunze si sol. Substanta activa metazaclor este predominant absorbita de plantele monocotiledonate prin coleoptil, iar la dicotiledonate este preluata in special de radacini. Imazamoxul este absorbit prin frunze dar si prin radacini cu un spectru larg de combatere a buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate. Adjuvantul Dash faciliteaza penetrarea tesuturilor vegetale, imbunatatind absorbtia, crescand eficacitatea si rapiditatea erbicidelor cu care se poate asocia.

Pretul de lista pentru produsele din acest pachet este de 474,50 Ron/ha, insa cu reducerea aplicata de 17,83%, veti plati suma de 389,90 Ron/ha pentru intregul pachet.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul sectiunea PRODUSE.

MYSTIC DIAMOND

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.