Recomandare ALCEDO: Rapita Caramba Silver

Scris de Echipa Alcedo

CARAMBA-SILVER Astazi, echipa Alcedo va vorbeste despre pachetul tehnologic Rapita Caramba Silver. Acest pachet contine urmatoarele produse: fungicidul Caramba Turbo, in doza de 0,7 l/ha, insecticidul Faster 10 CE, in doza de 0,2 l/ha si erbicidul Butisan 400 SC, substanta activa a acestui produs fiind metazaclor. Acesta este un erbicid preemergent care este preluat de buruienile in curs de germinare, pe care le distruge imediat dupa rasarire, atat dicotiledonate cat si monocotiledonate, utilizat in doza de 1,75 l/ha.
Toate aceste produse va ajuta sa combateti cu succes bolile, daunatorii si buruienile, si va asigura o eficienta ridicata in cresterea si dezvoltarea plantelor.
Costul acestor produse, achizitionate separat, se ridica la suma de 310,50 Ron/ha, insa cu reducerea de 17,91% pentru intregul pachet, pretul final este de 254,90 Ron/ha.
Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati www.alcedoltd.ro.
Echipa ALCEDO