Recomandare ALCEDO: Rapita Caramba Gold

Scris de Echipa Alcedo

CARAMBA-GOLDPentru cultura de rapita, pachetul tehnologic Rapita Caramba Gold este ultimul pachet din gama Caramba, pe care-l prezentam in newsletter-ul de astazi. La randul lui, vine in intampinarea dumneavoastra cu produse ce va vor ajuta in combaterea bolilor, daunatorilor si a buruienilor. Dupa cum v-am obisnuit cu pachetele noastre, si acesta asigura o eficienta ridicata in cresterea si dezvoltarea plantelor, prin produsele continute: fungicidul Caramba Turbo, in doza de 0,7 l/ha, insecticidul Fastac 10 EC, se aplica in doza de 0,2 l/ha si erbicidul Butisan 400 SC, aplicat in doza de 1,75 l/ha. Fastac are ca substanta activa alfa-cipermetrin si este un piretroid de sinteza cu actiune de contact si ingestie asupra adultilor si larvelor. Fata de pretul de lista, de 327,10 Ron/ha, Alcedo va ofera o reducere de 14,43%, pretul final fiind 279,90 Ron/ha.
Cumparand acest pachet veti avea mai multe avantaje, si anume: produsele vor fi disponibile oricand in ferma dumneavoastra, pretul este unul foarte avantajos, si mai mult decat atat, puteti intra in programul de marketing „Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!”
Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati www.alcedoltd.ro.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.