RECOMANDARE ALCEDO pentru cereale, rapita, legume, pomi fructiferi si vita-de-vie: SALVATOR 25 EW, eficienta pentru o productivitate sigura!

Scris de Echipa Alcedo

In news-ul de astazi, va aducem in atentie “fungicidul iscusit” SALVATOR 25 EW (a doua denumire comerciala a produsului ORIUS 25 EW), pe care-l gasiti in “PORTOFOLIUL ISCUSIT ALCEDO”. Acest fungicid ofera o buna eficienta impotriva: bolilor foliare din culturile de cereale paioase, putregaiuri si fainarea la rapita, dar si la legume, pomi fructiferi si vita de vie, impotriva patarilor si fainarii!

Retineti! Tratamentele se aplica fie preventiv, cand sunt conditii optime de infectie, fie la aparitia primelor simptome de infectie, perioada de aplicare fiind specifica fiecarei culturi.

Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play:http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Fainarea la grau

Fainarea la grau