RECOMANDARE ALCEDO pentru cereale paioase: TREORIS, fungicidul cu spectru mare de combatere al agentilor patogeni!

Aveti probleme cu agentii patogeni la culturile de cereale paioase si nu stiti ce fungicid sa utilizati?
TREORIS este fungicidul care combina doua substante active, compatibile (pentiopirad si clorotalonil), cu moduri de actiune diferite si eficace impotriva unui spectru larg de agenti patogeni ce produc boli foliare la cereale paioase (grau, triticale, orz si orzoaica).
La grau, secara si triticale se aplica de la inceputul alungirii paiului (BBCH 30) pana la sfarsitul infloritului (BBCH 69). La orz si ovaz se aplica de la inceputul alungirii paiului (BBCH 30) pana la aparitia completa a spicului (BBCH 59).
Pentru mai multe detalii despre acest produs, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.