Recomandare Alcedo: pachetul tehnologic Rapita Mystic Silver

Scris de Echipa Alcedo

MYSTIC SILVERAsa cum v-am obisnuit, si astazi va vom prezenta un pachet tehnologic pentru cultura rapitei, tot din gama Mystic, si anume Rapita Mystic Silver. Acest pachet contine: fungicidul Mystic 250 EC in doza de 0,5 l/ha in toamna, insecticidul Kaiso Sorbie 5 EG in doza de 0,15 kg/ha si erbicidul Salsa, in doza de 25 g/ha. SALSA – 750 g/kg WG contine etametsulfuron-metil si este un erbicid postemergent pentru controlul buruienilor crucifere si a altor buruieni cu frunza lata,  greu de controlat, cum ar fi: stir, musetel, traista ciobanului, loboda, voinicica, busuioc salbatic, turita, ciucul berzei, urzica moarta, nu ma uita, mac, iarba rosie, ridiche salbatica, fumarita, albastrita, salata salbatica, mustar salbatic, susai, rocoina, brancuta, pungulita, sapirlita, viorele salbatice.

Pretul de lista al acestui pachet este de 200,18 Ron/ha, insa Alcedo va ofera o reducere de 17,82%, pretul final fiind 169.90 Ron/ha. Mentionam ca aceste produse actioneaza eficient in combaterea bolilor, daunatorilor, dar si a buruienilor. Dupa cum bine stiti, este foarte important sa cumparati si sa folositi pachete tehnologice in culturile dumneavoastra. Asta pentru ca, pretul unui astfel de pachet este mult mai mic, in comparatie cu achizitionarea fiecarui produs in parte, dar si pentru ca un pachet contine toate produsele de care aveti nevoie pentru cultura.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari Alcedo, din zona dvs, sau sa consultati www.alcedoltd.ro.