Recomandare Alcedo: pachetul tehnologic Rapita Mystic Bor

MYSTIC BORSi astazi va vom prezenta avantajele utilizarii unuia dintre pachetele tehnologice recomandate culturii de rapita, si anume, Rapita Mystic Bor. Fata de pachetele Rapita Orius Bronze si Rapita Mystic Bronze, prezentate anterior, pachetul contine in plus si un ingrasamant foliar. Asadar, Rapita Mystic Bor are in componenta sa urmatoarele produse: fungicidul Mystic 250 EC in doza de 0.5 l/ha in toamna, insecticidul Faster 10 CE in doza de 0,2 l/ha, la alegere erbicidul Leopard 5 EC sau Targa 5 CE in doza de 1,0 l/ha postemergent si ingrasamantul foliar Folimax Bor 150 in doza de 1.5 l/ha, aplicat in fenofazele timpurii. Urmand ca doza ingrasamantului sa se mareasca in functie de aparitia eventualelor carente, factori de stres, tehnologia aplicata dar si in functie de gradul de aprovizionare agrochimica si pedologia solului ori modul si varianta de fertilizare cu ingrasaminte pentru pregatirea terenului.

Toate aceste produse pe care le inglobeaza acest pachet va ajuta sa combateti bolile, daunatorii si buruienile si va asigura si un optim de bor,  pe perioada de vegetatie de la semanat pana la intrarea in iernare. Cat despre avantajele pe care le are un astfel de pachet tehnologic, va putem spune ca unul dintre atuuri este cel financiar, pretul pe hectar, fiind de 159,90 lei, adica o economie de 20,57% fata de 192,79 lei, pret de lista.

Daca sunteti interesati de achizitionarea acestui pachet, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO din zona dvs. sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.