Reautorizarea la nivel european a glifosatului si clorpirifosului, o tema de interes dezbatuta in cadrul emisiunii “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO!”

Astazi, nu ratati o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO!”. Pentru fermieri, si nu numai, astazi, 20 iunie, incepand cu ora 14:30 va avea loc o noua editie a emisiunii “SFATURI ISCUSITE de la ALCEDO!”, care se va transmite LIVE pe pagina noastra de Facebook. Pentru a sti exact cand incepe emisiunea, va invitam sa dati like paginii ALCEDO.

Astazi, vom dezbate subiecte ca:

  1. Lucrari de ingrijire inainte de aparitia calatidiului la floarea-soarelui, inclusiv fertilizarea;
  2. Glifosatul si clorpirifosul – noutati privind reautorizarea la nivel european;
  3. Lucrarile agricole necesare de la recoltatul rapitei si cerealelor si pana la infiintarea noilor culturi in toamna.

Dr. ing. Sorin Stefan (Director Tehnic ALCEDO), ing. Marian Butoianu (Director Tehnic ALCEDO) si dr. ing. Emilian Tudor (Sef Laborator Agrochimie ALCHIMEX) vor fi moderatorii permanenti ai emisiunii. Va asteptam!

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.