Rasfoiti un nou numar al revistei Sanatatea plantelor

Untitled-1La mijlocul lunii iunie a aparut numarul 217 al revistei “Sanatatea plantelor”, in care veti putea gasi o multime de informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Asadar, puteti citi ce sfaturi ofera acestia despre: “Prevenirea si combaterea unor patogeni ai florii-soarelui”, “Micotoxinele, o problema de siguranta alimentara”, “Cum sa ne ferim in aceasta perioada de capuse si tantari”, “Ciclu prelungit de productie in solarii”, “Ce solutii va ofera ALCEDO pentru a va proteja legumele din camp in anotimpul vara-toamna”, dar si multe alte subiecte si noutati din domeniul agricol.
Pentru aceia dintre dumneavoastra, care doriti sa va abonati la revista “Sanatatea plantelor”, o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie accesand site-ul www.sanatateaplantelor.ro , la rubrica “abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei. Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like. Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul   www.sanatateaplantelor.ro . Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.