Rasfoiti un nou numar al revistei Sanatatea plantelor

Scris de Echipa Alcedo

Untitled-1Recent, a aparut numarul din august – 219 al revistei “Sanatatea plantelor”, in paginile careia veti gasi multe informatii despre tratamentele fitosanitare la diverse culturi agricole, recomandari de sezon, dar si numeroase articole realizate de specialisti in domeniu. Veti putea citi despre: “Importanta fertilitatii solului”, “Atentie la semintele produse ilegal sau contrafacute”, “Recomandari facute de ALCEDO pentru tratamentul semintelor la culturile ce urmeaza a fi infiintate in toamna”, “Sfaturi privind tehnologia de productie a verzei albe de capatana”, “Daunatorii plantatiilor de mar”, dar si multe alte stiri si informatii din domeniul agricol si al protectiei plantelor.

Daca aceste subiecte v-au trezit interesul si doriti sa intrati in posesia revistei Sanatatea plantelor o puteti face, fie completand talonul de abonament, care se gaseste pe ultima pagina a revistei, fie accesand site-ul www.sanatateaplantelor.ro , la rubrica “abonamente”. Un abonament lunar costa 7 lei, insa daca il incheiati pe un an intreg, va costa doar 70 lei.

Totodata, puteti gasi revista si pe una dintre cele mai populare retele de socializare, si anume facebook, unde puteti intra si da like.

Asadar, daca doriti sa fiti la curent cu tot ce inseamna protectia plantelor, nu ezitati sa rasfoiti revista sau sa intrati pe site-ul www.sanatateaplantelor.ro.

 Echipa ALCEDO