Rapita infloreste. Atentie la daunatori si la problemele fungice!

Unii din principalii daunatori ai culturii de rapita la mijloc de primavara sunt gandacul lucios (Meligetehes aeneus) si gargarita silicvelor (Ceuthorynchus assimilis). Conditiile meteo din ultimele zile favorizeaza aparitia acestor daunatori, dar si aparitia unor boli, precum patarea neagra a frunzelor (Alternaria brassicae) si putregaiul alb (Sclerotinia sclerotiorum).

Specialistii ALCEDO recomanda in aceasta perioada efectuarea unui tratament cu fungicidul CHAMANE in doza de 1 l/ha si insecticidul MOSPILAN 20 SP in doza de 0,150 kg/ha.

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.