Rapan la mar si par? Patari si putregaiuri la legume? Aveti rezolvarea: TOPSIN 500 SC, fungicidul ideal in tratarea acestor boli!

Scris de Echipa Alcedo

Pentru cei dintre dumneavoastra care aveti pomi fructiferi, culturi de legume (tomate, castraveti, ardei) sau culturi de pepeni, in aceasta perioada pot aparea o serie de boli care va pot pune in pericol recoltele. Patari si putregaiuri la legume si pepeni, rapan in plantatiile de meri si peri, sunt doar cateva dintre problemele fitosanitare ale acestei veri. Asa ca, nu omiteti sa faceti tratamente cu fungicide, iar ca si produs va recomandam unul romanesc, si anume TOPSIN 500 SC. Acest fungicid este absorbit rapid de plante prin frunze si radacini, cu un foarte bun efect preventiv si curativ fata de un spectru larg de agenti fitopatogeni care provoaca boli ale plantelor cu infectie de suprafata si sistemica. Totusi, nu uitati! Eficacitatea cea mai buna se obtine cand tratamentele se aplica preventiv, inainte sau la aparitia primelor simptome de boala.

Despre eficacitatea acestui fungicid, dozele omologate si bolile combatute, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.