RAISAN 51, un dezinfectant al solului

Scris de Echipa Alcedo

poza solarPentru cei cu sere sau solarii recomandam RAISAN 51, care se foloseste cu succes in tratamente preventive pentru dezinfectarea solului, inainte de plantarea sau semanarea tuturor tipurilor de culturi. Ajuta la combaterea ciupercilor din sol (Fusarium, Verticillum, Rhizoctonia, Armillaria, Pythium, etc.), nematozilor (Meloydogine, Pratylenchus, etc.), insectelor, si nu in ultimul rand impotriva buruienilor.

RAISAN 51 este un fumigant de sol cu activitate fungicida, insecticida, nematocida si erbicida, ce se gaseste sub forma de concentrat solubil (CS). Se aplica in sol in cantitate de 750 pana la 1200 l/ha, iar uneori doza poate fi marita pana la 2000 l/ha. Produsul poate fi aplicat la o adancime de 10 cm, prin udare sau injectare. Dupa 15-21 de zile, solul trebuie lucrat pentru a ajuta gazele care au mai ramas sa se elimine. Noua cultura poate fi plantata dupa 5-6 zile de la aerisire.

Pentru mai multe lamuriri puteti contacta directorul Alcedo din zona dumneavoastra.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.