Protejati-va pomii si plantatiile viticole cu Nuprid OIL 004 CE

nupridPentru cei dintre dumneavoastra care detineti livezi sau plantatii de vita de vie, este important ca de pe acum sa va asigurati ca veti avea fructe sanatoase. In acest context, este bine sa nu omiteti efectuarea tratamentului cu Nuprid Oil 004 CE, pentru a va proteja pomii si vita de vie de daunatori. Acesta este un insecticid omologat pentru tratamentele la meri, pruni, ciresi, cais, piersic dar si vita de vie si poate fi utilizat in perioada de repaus vegetativ. Combate daunatori precum: paduchele din San Jose, acarianul rosu si cel comun, dar si paduchele testos. Pentru pomii fructiferi se recomanda a se folosi in concentratie de 1,5 % (15 l in 1000 l apa/ha) sau pentru suprafete mai mici 1,5 l in 100 l apa/150ml in 10 l apa. La vita de vie se foloseste in concentratie de 1 % (10 l in 1000 l apa/ha) sau pentru suprafete mai mici 1 l in 100 l apa sau 100 ml in 10 l apa.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta directorul ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.