Protejati-va legumele de daunatori, folosind Nuprid Al 200 SC

Nuprid-Al-200-SCIn aceasta perioada, culturile legumicole (cartof, tomate, castraveti) pot fi atacate de diferiti daunatori ce va pun in pericol productia. Astfel, la cartofi- Gandacul din Colorado, la tomate- paduchele solanaceelor, tripsul comun, iar la castraveti, atat paduchele verde cat si tripsul comun. Pentru a nu va confrunta cu acesti daunatori, va prezentam astazi un insecticid eficient, si anume, Nuprid Al 200 SC. Acest insecticid este foarte bine absorbit prin frunze si radacini, asigurand plantei o foarte buna protectie fata de acesti daunatori. Nuprid Al 200 SC poate fi folosit astfel: pentru Gandacul din Colorado, in doza de 0,25-0,3 l/ha, la tomate camp, pentru tripsul comun, in doza de 0,75 l/ha si pentru paduchele solanaceelor 0,4 l/ha. De asemenea, pentru tomate in sere si solarii, pentru molia miniera a frunzelor si a fructelor de tomate, insecticidul se utilizeaza in doza de 1 l in 1000 l apa/ha, iar pentru musculita alba, 75 ml in 100 l apa. La castraveti, in doza de 0,05%, pentru combaterea paduchelui verde al castravetilor. Tot la castraveti, pentru a combate tripsul comun, puteti folosi Nuprid Al 200 SC in doza de 0,75 l/ha.

Este bine de retinut ca, in functie de cultura si de conditiile fitosanitare, Nuprid Al 200 SC poate fi aplicat in amestec cu fungicide pentru combaterea bolilor, dar si cu fertilizanti foliari, cum sunt Microfert-U si Microfert-Fer. De asemenea, tratamentele se fac cu respectarea timpului de pauza obligatoriu, de cel putin 3 zile, inaintea recoltarilor pentru consum.

Avand in vedere informatiile furnizate, daca doriti sa achizitionati Nuprid Al 200 SCsau alte produse de protectia plantelor, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ulwww.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.