Protejati-va culturile de daunatori, cu insecticidul FASTER GOLD 50 EC

Fie ca vorbim despre cereale paioase, pomi fructiferi sau legume, daunatorii va pot creea probleme serioase, influentand in sens negativ recoltele. In news-ul de astazi, va aducem in atentie un insecticid ce se poate utiliza in aceasta perioada, si anume FASTER GOLD 50 EC, un produs fabricat in Romania. Acesta este a doua denumire comerciala a lui LAMDEX 5 EC si are ca substanta activa lambda-cihalotrin.

Atentie! Aplicarea acestui insecticid, se poate face si la temperaturi mai ridicate decat in cazul majoritatii piretroizilor, fara ca efectul de combatere sa se diminueze. Asupra organismelor tinta FASTER GOLD 50 EC actioneaza atat prin contact, cat si prin ingestie, avand si efect rezidual de lunga durata.

Despre culturile si dozele omologate, aflati mai multe de la dr. ing. Sorin Stefan, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.