Protejati-va culturile de cereale paioase cu DIAMOND FALCON PRO

Scris de Echipa Alcedo

cerealeSi astazi va sugeram sa incercati unul dintre pachetele tehnologice pentru cereale paioase comercializate de ALCEDO, si anume: DIAMOND FALCON PRO. Pachetul contine urmatoarele produse de protectia plantelor: erbicidul SEKATOR PROGRESS OD (0,15 l/ha), doua fungicide- TOPSIN 500 SC (1,25 l/ha) si FALCON PRO EC 425 (0,70 l/ha), insecticidul FASTER 10 CE (0,15 l/ha) si fertilizantul foliar MICROFERT-U (3,00 l/ha).

SEKATOR PROGRESS OD, erbicid cu preluare foliara rapida, este utilizat pentru combaterea buruienilor din culturile de grau, orz, orzoaica de primavara (nu se utilizeaza la ovaz). TOPSIN 500 SC, cu actiune fungicida, de contact si sistemica este absorbit de plante prin frunze si radacini. FALCON PRO este al doilea fungicid al acestui pachet, contine trei substante active cu proprietati sistemice, ceea ce ofera combaterea cu succes a formelor rezistente la alte fungicide, produsul fiind indicat in strategiile antirezistenta. Va reamintim, de asemenea, ca FASTER 10 CE, este un piretroid de sinteza nesistemic, care actioneaza eficient asupra daunatorilor. Iar despre MICROFERT-U va spunem ca este un fertilizant foliar lichid, ajutandu-va la obtinerea de sporuri de productie.

La indeplinirea conditiilor contractuale, pentru pachetul DIAMOND FALCON PRO se obtine o reducere de 22,37% ajungandu-se la pretul de 257.90 RON/ha, fara TVA. Pentru cei care doresc, sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitiona la pretul de 332,23 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 240 de puncte.