Protejati-va cerealele paioase de boli, cu Chefara

Scris de Echipa Alcedo

chefaraChefara, a doua denumire a produsului Artea 330 EC se afla incepand cu acest sezon in oferta Alcedo. Chefara, produs al companiei Syngenta Crop Protection este un fungicid ce are la baza ca substante active 80 g/l ciproconazol+250 g/l propiconazol. Produsul este o combinatie de doi triazoli cu actiune rapida de combatere a bolilor, asigurand o protectie de lunga durata a cerealelor paioase. Poate fi aplicat atat preventiv, cat si curativ, in toate stadiile de vegetatie, de la infratit pana la inceputul infloritului.

Pentru rezultate optime, se recomanda aplicarea produsului la aparitia primelor semne de infestare (1 pana la 3% din suprafata frunzei atacate). Se revine cu un tratament dupa 3-5 saptamani, atunci cand conditiile climatice favorizeaza aparitia infectiilor secundare.

Se recomanda a fi utilizat pentru grau (0,4 l/ha) impotriva complexului de boli foliare-fainare (Erysiphe graminis), helminstosporiozei (Helminthosporium tritici repens), septoriozei (Septoria spp.), ruginei (Pucinia spp.); la orz (0,4 l/ha) pentru complexul de boli foliare-fainare (Erysiphe graminis), patarea reticulara (Pyrenophora teres), arsura frunzelor (Rynchosporium secalis), rugina (Puccinia spp.).

Pentru a afla mai multe informatii despre acest produs, dar si despre alte produse, puteti contacta directorul Alcedo din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.