Protectia productiei depozitate…

Scris de Echipa Alcedo

Primul siloz_23.03.2011Pentru cei dintre dumneavoastra care nu ati vandut recoltele obtinute in acest an agricol, si doriti sa le depozitati, noi va recomandam cateva masuri de combatere a daunatorilor de orice fel care pot compromite si distruge materialul depozitat. Astfel, este absolut necesar controlul periodic al produselor depozitate, deoarece exista in permanenta pericolul infestarii cu daunatori de depozit ca: insecte (gargarita orezului depozitat – Sitophilus oryzae, cariul cerealelor – Rhyzopertha dominica, gandacii fainii – Tribolium confusumTribolium castaneum, gargarita graului depozitat – Sitophilus granarius, gandacul din Surinam – Oryzaephilus surinamensis, molia fructelor uscate – Plodia interpunctella, gargarita fasolei – Achanthoscelites obtectus s.a.), acarieni (acarianul fainii – Acarus siro), rozatoare (soarecele de casa – Mus musculus, sobolanul cenusiu –Ratus norvegicus, sobolanul negru – Ratus ratus etc.). In acest context va recomandam cateva insecticide si rodenticide, utile pentru dezinsectia si deratizarea depozitelor. Din gama insecticidelor, pentru combaterea daunatorilor de depozit, puteti utiliza:Actellic 50 EC, Agroxin, K-obiol EC 25, Reldan 22 EC, iar  din gama rodenticide: Protect B Pellets sau Protect Bait Blocks.

Asadar, pentru cei dintre dumneavoastra care doriti sa achizitionati aceste produse dar si alte produse fitosanitare, va rugam sa luati legatura cu reprezentantul ALCEDO din zona dumneavoastra sau sa intrati pe site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.