Produsele romanesti, promovate in Germania

Saptamana verdeZilele acestea va avea loc la Berlin (Germania) cea de a 91- a editie a expozitiei internationale „Saptamana Verde”. La aceasta editie, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) a inchiriat un stand, in cadrul caruia vizitatorii vor putea degusta produse romanesti, precum: magiunul de Topoloveni, salamul de Sibiu, telemeaua de Ibanesti, branza de burduf in coaja de brad, pastrav afumat in cobza de brad, merele de Voinesti, bauturi alcoolice.

Precizam ca anul trecut la acest eveniment au participat 65 de state, din care 29 au avut standuri nationale, fiind estimati 380.000 de vizitatorii. Incepand cu anul 2003, Romania a participat cu stand propriu, in fiecare an.

Comunicat de presa MADR

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.