CUPROXAT FLOWABLE/KUPFEROL

  • 5 L - 53 lei/L
  • Producător: Nufarm GmbH&Co.KG, Austria
  • Furnizor: NUFARM
Echipa de vânzări pentru fermieri Echipa de vânzări pentru fitofarmacii

Prețurile nu includ TVA și se pot modifica fără o notificare prealabilă.

Caracteristici: Este un fungicid sub forma de suspensie fina, omogena, mobila, cu tendinta de depunere in timp, dar cu o buna capacitate de revenire in sistem omogen, de culoare verzuie ce contin 190 g/l cupru metalic din sulfat de cupru tribazic. CUPROXAT FLOWABLE actioneaza prin contact. Adera bine pe suprafata frunzelor si nu necesita adaugare de aditivi (particulele de cupru sunt incarcate electrostatic). Previne si stopeaza mana si arsurile bacteriene la vita de vie, pomi fructiferi, cartofi, legume.

Modul de utilizare: In legumicultura se aplica preventiv sau la aparitia primelor simptome de mana sau arsuri bacteriene. Aplicat la rasaduri are efect si de dezinfectie a solului. La cartof – se aplica in special la primele sau ultimele tratamente, pentru combaterea manei.  La vita de vie – aplicarea se va face la primele si ultimele tratamente. La inceputul vegetatiei se obtine si o rezistenta marita la ingheturile timpurii iar la sfarsit la o maturare mai buna a coardelor. La pomii fructiferi –  se aplica primavara devreme la iesirea din repausul vegetativ pentru combaterea formelor hibernante ale agentilor patogeni; in timpul vegetatiei se aplica in special pentru focul bacterian si rapan; toamna, la caderea frunzelor, pentru diminuarea formelor rezistente si mentinerea igienei culturale.Doza de aplicare este cuprinsa intre 3-4 l/ha.

cupru din sulfat de cupru tribazic, 190 g/l

Atentie

suspensie concentrata

Cultură Spectru de combatere Dozaj
Hamei Mana hameiului (Pseudoperonospora humuli) 5.3 l/ha (BBCH 14-85)
Salata (sera si solarii) Mana salatei (Bremia lactucae) 5.3 l/ha, 53 ml/100mp (BBCH 12-49)
Cucurbitacee Mana cucurbitaceelor (Pseudoperonospora cubensis) 5.3 l/ha, 53 ml/100 mp (BBCH 10-89)
Legume bulboase (exceptie ceapa de primavara) Mana cepei (Peronospora destructor) 5.3 l/ha, 53 ml/100 mp (BBCH 14-49)
Tomate Mana tomatelor (Phytophthora infestans) 3.0 - 4.0 l/ha
Tomate sere si solarii Mana tomatelor (Phytophthora infestans) 5.3 l/ha, 53 ml/100 mp, (BBCH 15-89)
Vinete (sere si solarii) Mana tomatelor (Phytophthora infestans) 5.3 l/ha , 53 ml/100 mp (BBCH 15-89)
Vita de vie Mana vitei de vie (Plasmopara viticola) 4.0-5.3 l/ha, 53 ml/100 mp (BBCH 01-51)
Cartof Mana cartofului (Phytophthora infestans) 3.0 - 4.0 l/ha
Tomate Alternarioza (Alternaria solani) 3.0 - 4.0 l/ha
Mar Rapanul marului (Venturia inaequalis) 0.35 % (3.5 l/ha in 1000 l apa) postfloral 6-8 tratamente
Mar Focul bacterian al rosaceelor (Erwinia amylovora) 0.35 % (3.5 l/ha in 1000 l apa) postfloral 6-8 tratamente
Prun Monilioza (Monilinia spp.) 0.35 % (3.5 l/ha in 1000 l apa)
Piersic Monilioza (Monilinia spp.) 0.35 % (3.5 l/ha in 1000 l apa)
Cires Monilioza (Monilinia spp.) 0.35 % (3.5 l/ha in 1000 l apa)
Visin Monilioza (Monilinia spp.) 0.35 % (3.5 l/ha in 1000 l apa)
Cais Monilioza (Monilinia spp.) 0.35 % (3.5 l/ha in 1000 l apa)
Samburoase (cais, piersic, nectarine) Basicarea frunzelor (Taphrina deformans) 2.6 l/ha, 26 ml/100 mp (BBCH 01-51)
Ardei Phytophthora capsici 5.3 l/ha, 53 ml/100 mp (BBCH 15-89)
Plante ornamentale Peronospora spp. 5.3 l/ha; 0.053 l/ 100 mp, se aplica la aparitia infectiei

2110/29.08.2001

Informațiile prezentate pe acest site sunt doar cu titlu informativ. Înainte de utilizare consultați eticheta de pe ambalajul produsului.

Sunteți interesat(ă) de CUPROXAT FLOWABLE/KUPFEROL?

Solicită ofertă prin email

Acest formular este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate a Google și Termenii și condițiile.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.