Probleme cu turita, volbura si murul in cultura de porumb? STARANE SUPER le rezolva, acum este momentul optim de aplicare!

Scris de Echipa Alcedo

STARANE SUPER este un erbicid sistemic, destinat combaterii in postemergenta a buruienilor dicotiledonate din culturile de cereale paioase de toamna si primavara, pajisti si pasuni, gazon, porumb, porumb dulce, ceapa, ceapa verde, ceapa esalota, usturoi.

STARANE SUPER (a doua denumirea produsului CERLIT SUPER) combate un spectru larg de buruieni: Galium aparine (turita, in orice stadiu de dezvoltare), Galeopsis tetrahit (lungurica), Convolvulus arvensis (volbura), Rubus spp. (mur), Rumex spp. (macris), Stellaria media (rocoina), Myosotis arvensis (nu-ma-uita), Polygonum spp. (hrisca), Solanum nigrum (zarna), Vicia spp. (mazariche), Calystegia sepium (cupa vacii), Lamium spp. (sugel), Taraxacum officinale (papadie), Abutilon theophrasti (teisor), Urtica spp. (urzica), Portulaca oleracea (grasita), Equisetum arvense (coada calului).

La cerealele paioase are o fereastra foarte larga de aplicare, primavara de la infratire pana la aparitia spicului. La porumb, se aplica in stadiul de 2-6 frunze ale culturii, in doza de 0,54 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 200-400 l/ha.

In cazul in care cultura a mai fost erbicidata cu erbicide hormonale precum VECTOR, CEREDIN FORTE 464 SL, DICOPUR D/TOP, va recomandam folosirea unui produs pe baza de mesotrione (STARSHIP).

Pentru mai multe detalii despre oferta noastra va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra. Informatii gasiti si in aplicatia ALCEDO, disponibila in AppStore sau Google Play: https://aplicatia.alcedo.ro/

Echipa ALCEDO