PRIORI XTRA, fungicidul “iscusit” impotriva bolilor foliare si ale spicului la cereale paioase

Umiditatea si temperaturile ridicate din aceasta primavara, in mod sigur, au favorizat aparitia complexului de boli foliare la cereale paioase, fapt pentru care fermierii trebuie sa fie vigilenti la starea fitosanitara a culturilor. Astazi, va prezentam PRIORI XTRA, fungicid recomandat in tratamentul II la cereale paioase, ce are in compozitie si o strobilurina avand ca efect secundar mentinerea culturii verzi pe o perioada mai lunga de timp. PRIORI XTRA este fabricat de catre Syngenta si este unul dintre cele doua branduri de comercializare a acestui produs in piata, celalalt fiind Amistar Xtra 280 SC.
De asemenea, acest fungicid se poate utiliza si impotriva putregaiurilor la floarea-soarelui si rapita. Mai multe informatii despre acest fungicid, aflati de la dr. ing. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, vizionand filmuletul de mai jos.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.