Premiera: statiunile de cercetare vor putea accesa fonduri europene

Scris de Echipa Alcedo

Comisia EuropeanaMinistrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, la inceputul saptamanii ca „in premiera prin noul Program de Dezvoltare Rurala universitatile au primit unda verde ca statiunile care sunt in proprietatea acestora sa poata aplica pentru fonduri europene ca orice alt fermier. Am notificat Comisia Europeana prin Programul de Dezvoltare Rurala si din observatiile pe care le-am primit nu exista nicio mentiune, deci Comisia nu respinge aceasta facilitate pe care am creat-o statiunilor de cercetare-dezvoltare„.

Ministrul a mai spus ca a ramas de rezolvat o singura problema, si anume „faptul ca statiunile de cercetare-dezvoltare nu au personalitate juridica„.

sursa:agerpres.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.