Pregatiti-va pentru campania de insamantare

Scris de Echipa Alcedo

Amiral-ProffyAmiral Proffy 6 FS… pentru tratarea semintelor de cereale paioase

Pentru ca recoltatul cerealelor paioase s-a incheiat in foarte multe zone agricole din tara este bine sa va pregatiti de pe acum pentru campania de toamna, achizitionand produse pentru tratarea semintelor. Astfel, pentru culturile de cereale paioase pe care le veti infiinta, va recomandam fungicidul pentru tratarea semintelor AMIRAL PROFFY 6 FS. Acesta este un fungicid cu actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni, care se transmit prin seminte si sol. AMIRAL PROFFY 6 FS se foloseste pentru combaterea malurii comune si pitice, a fuzariozei radacinilor, coletului si plantutelor la grau, secara si triticale, a taciunelui zburator si a sfasierii frunzelor la orz si orzoaica. Este compatibil cu insecticidele autorizate pentru tratarea semintelor de cereale paioase destinate insamantarilor.

AMIRAL PROFFY 6 FS se dilueaza in 3-5 litri apa /0,5 litri produs/tona de seminte (luandu-se in calcul si apa rezultata din clatirea ambalajului) sau se poate dilua mai mult (pana la 10 litri apa/0,5 litri produs/1 tona de seminte). Cand se aplica in amestec cu un alt produs (insecticid), cantitatea totala de lichid pe tona de samanta nu trebuie sa depaseasca 10-12 l, pentru evitarea supraumectarii semintelor.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest fungicid, va rugam sa luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dvs. sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro la sectiunea PRODUSE.