Pregatiti-va pentru campania de insamantare a culturilor de toamna

Scris de Echipa Alcedo

NUPRID MAX AL 222 FSDE CE SA TRATATI SEMINTELE DE CEREALE PAIOASE CU UN INSECTOFUNGICID? Pentru ca bolilele si daunatorii pot provoca pagube importante culturilor de cereale paioase. Asadar, pentru a nu intampina astfel de probleme Alcedo va recomanda insectofungicidul NUPRID® MAX AL 222 FS, fabricat in Romania. Aplicat pe seminte, actioneaza sistemic, fiind absorbit prin radacini si translocat in plante. Prin continutul de tebuconazol, actioneaza preventiv si curativ asupra agentilor fitopatogeni care se transmit prin seminte si sol, protejand culturile de grau, orz si orzoaica fata de unele din cele mai pagubitoare boli specifice cu infectie externa si interna, cum sunt malura comuna si fuzarioza la grau, taciunele zburator si sfasierea frunzelor la orz si orzoaica. Prin continutul de imidacloprid, actioneaza asupra daunatorilor din sol si de pe plante, asigurandu-le o foarte buna protectie fata de mai multi daunatori care prejudiciaza culturile de cereale paioase in prima parte a perioadei de vegetatie.

Asadar, NUPRID® MAX AL 222 FS se utilizeaza, in doza de 2,5 l/t de samanta la urmatoarele culturi:

Grau pentru combaterea afidelor cerealelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenului de ingalbenire, piticire si aspermie a graului; malurii si fuzariozei; viermilor sarma si a gandacului ghebos;

Orz si orzoaica pentru taciunele zburator al orzului si sfasierea frunzelor; viermi sarma si gandacul ghebos; afidele cerealelor in vederea prevenirii aparitiei fenomenului de ingalbenire si piticire a orzului;

Secara si triticale pentru malura comuna si fuzarioza; gandacul ghebos si viermii sarma.Microfert-U

VRETI SA AVETI O CULTURA CU UN START BUN? Va recomandam ca odata cu efectuarea tratamentului semintelor sa aplicati fertilizantul MICROFERT U-2,5 l/t prin inlocuirea unei cantitati corespunzatoare de apa. Acest fertilizant starter are rolul de a pune elementele nutritive la dispozitia plantelor imediat dupa ce au germinat, cu un efort minim, asigurand o rasarire mai uniforma si plante mai viguroase.

Asadar, daca intentionati sa achizitionati aceste produse sau alte produse de protectia plantelor, luati legatura cu reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra sau consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Echipa ALCEDO