Pregatiti-va din timp pentru campania de primavara

Pregatiti-va din timp pentru campania de primavara:

4 soiuri de mazare, in portofoliul de seminte de la ALCEDO!

Campania de toamna s-a incheiat, asa ca majoritatea fermierilor se gandesc ce culturi sa infiinteze in primavara. Pentru cei care vor sa semene in primavara mazare, ALCEDO are in portofoliul de seminte, 4 soiuri de mazare: VOLT (RAGT), RGT NAVARRO (RAGT), BELMONDO (PROBSTDORFER) si TRENDY (PROBSTDORFER). Ca si caracteristici, aceste soiuri prezinta un potential ridicat de productie, continut ridicat de proteina in bob, toleranta buna la anumite boli,  rezistenta foarte mare la cadere in timpul vegetatiei si la recoltare, etc.  

Pentru mai multe detalii tehnice despre aceste soiuri de mazare va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/ 

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.