Portofoliul iscusit de seminte de floarea-soarelui are noi “membri” – N4LM406

N4LM406 este un hibrid de floarea-soarelui semi-tardiv, linoleic, cu tehnologie Clearfield. A fost ales in portofoliul de SEMINTE ISCUSITE de la ALCEDO pentru ca are un potential de productie de 3.500-5.000 kg/ha, ce a fost testat in productie.

Vi-l recomandam pentru ca are o vigoare foarte buna la rasarire si un continut de ulei de 45-49%. De asemenea, este un hibrid cu o inflorire uniforma, ce este tolerant la seceta si cadere. Inaltimea plantei este de 165-180 cm, iar pozitia calatidiului este semi-erecta.

Densitatea recomandata este de 55.000-65.000 plante recoltabile/ha.

Atentie! N4LM406 este un hibrid rezistent genetic la Lupoaie (Orobanche cumana) pana la rasa E si va recomandam aplicarea erbicidului LISTEGO/PULSAR in doza de 1.2 l/ha, in faza de 6-8 frunze ale florii soarelui, atunci cand se cultiva in zonele in care este presiune de Lupoaie.

Pentru mai multe informatii despre N4LM406, va rugam sa apelati la reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.