Phil Hogan, noul Comisar European pentru Agricultura

Phil HoganEste oficial! Phil Hogan va ocupa functia de Comisar European pentru Agricultura, inlocuindu-l pe Dacian Ciolos, care a detinut, timp de patru ani, acest post. Numirea sa a fost anuntata ieri de catre noul presedinte al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Phil Hogan a fost unul dintre cei 28 de comisari UE prezentanti de Juncker. Printre acestia se numara si Corina Cretu, desemnata comisar european pentru Politica Regionala. Portofoliul Agriculturii este unul extrem de important in contextul in care agricultura reprezinta aproximativ 40% din bugetul total al UE.
Hogan, originar din Kilkenny, a fost nominalizat pentru aceasta pozitie in luna iulie de prim-ministrul irlandez (Taoiseach) Enda Kenny.
sursa: agrointel.ro

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.