Pentru o cultura de porumb, fara buruieni utilizati Diamond Astral Lancelot

Scris de Echipa Alcedo

porumb iarbaPorumbul, mai mult ca alte plante de cultura poate avea probleme de imburuienare, si asta din cauza terenurilor necultivate, dar si a practicarii monoculturii. In functie de gradul de imburuienare pierderile de recolta pot varia intre 50 si 90%. In aceste conditii se impune eliminarea concurentei buruienilor cu ajutorul erbicidelor. Asadar, Alcedo vine in intampinarea dumneavoastra cu pachetul tehnologic Diamond Astral Lancelot. Pachetul are in componenta sa 3 erbicide: Silba, Astral 40 SC si Lancelot Super.

Erbicidul Silba este solutia eficace si de lunga durata pentru combaterea buruienilor anuale din cultura de porumb. Pentru o eficacitate buna se va asigura un pat germinativ bine pregatit, fara bulgari, cu cantitatea de apa de 200-400 l/ha. Se recomanda o cantitate cat mai mare de apa mai ales in conditii de umiditate scazuta. Se poate aplica atat preemergent, inainte de rasarirea culturii 4-5 l/ha, dar si postemergent timpuriu 3-4 frunze ale porumbului si 2 maxim 4 frunze ale buruienilor fara a se depasi 4,5 l/ha.

Astral 40 SC este un erbicid graminicid sistemic, care este distribuit rapid in plante si se foloseste in doza de 1.5 l/ha. Cresterea buruienilor inceteaza intr-un interval scurt de la aplicare, de numai 6 ore.

Lancelot Super este un erbicid postemergent, ce actioneaza asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene. Este un erbicid sistemic, cu patrundere in principal prin sistemul foliar si secundar prin radacini. Lancelot Super asigura o combatere eficienta a buruienilor in crestere, si se utilizeaza in doza de 0,033 kg/ha cand porumbul este in faza de 4-6 frunze. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze, iar in cazul infestarilor cu Cirsium arvense, maxim 10-15 cm inaltime. Volumul de apa recomandat este de 100-400 l/ha. Atentie! Este necesar sa se asigure o acoperire uniforma a buruienilor cu solutia de tratat.

La indeplinirea conditiilor contractuale beneficiati de o reducere de 30,83%, pentru Pachetul Diamond Astral 40 SC Lancelot platind doar 289.90 RON/ha, fara TVA. Pentru cei care doresc sa participe in cadrul programului ALCEDO “Cumperi, acumulezi puncte, castigi garantat!!!” pachetul se poate achizitiona la pretul de 419.14 RON/ha, fara TVA, pret pentru care acumulati un numar de 400 de puncte.

Pentru a afla mai multe informatii despre acest pachet, dar si despre alte produse, puteti contacta reprezentantul Alcedo din zona dumneavoastra sau sa consultati site-ul www.alcedoltd.ro, la sectiunea PRODUSE.

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.