Pentru o agricultura performanta, tratamentul semintelor, o necesitate absoluta!

Nu mai este o noutate pentru nimeni ca, fara o samanta de calitate, careia sa i se aplice un tratament adecvat impotriva bolilor cu transmitere prin samanta si sol, startul unei culturi poate fi afectat si, in consecinta, rezultatul poate fi diminuarea productiei sau chiar compromiterea culturii. Astfel, pentru culturile de cereale paioase pe care le veti infiinta acum in toamna, ALCEDO va recomanda AMIRAL PROFFY 6 FS, produs fabricat in Romania.  Acesta este un fungicid ce are ca substanta activa tebuconazol. Produsul are actiune preventiva si curativa asupra unui spectru larg de agenti fitopatogeni, care se transmit prin samanta si sol. Este bine de stiut ca acest produs se foloseste pentru combaterea malurii comune si fuzariozei la grau, secara si triticale, si a taciunelui zburator si sfasierii frunzelor la orz si orzoaica. Este compatibil cu insecticidele autorizate pentru tratarea semintelor de cereale paioase destinate insamantarilor. Retineti!AMIRAL PROFFY 6 FS se dilueaza in 3-5 litri apa/0,5 litri produs/tona de seminte (luandu-se in calcul si apa rezultata din clatirea ambalajului) sau se poate dilua mai mult (pana la 10 litri apa/0,5 litri produs/1 tona de seminte). Cand se aplica in amestec cu un alt produs (insecticid), cantitatea totala de lichid pe tona de samanta nu trebuie sa depaseasca 10-12 litri, pentru evitarea supraumectarii semintelor.

Mai multe detalii despre AMIRAL PROFFY 6 FS, le puteti afla de la dr. Sorin STEFAN, director tehnic ALCEDO, urmarind filmuletul de mai jos.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.