Pentru fermierii iscusiti, Iata, efectul erbicidarii RIVAL SUPERSTAR 75 GD + STARANE 250 EC!

Prin utilizarea combinatiei dintre RIVAL SUPERSTAR 75 GD impreuna cu STARANE 250 EC, la grau, in urma cu cateva zile, buruienile cu frunza lata nu au avut nicio sansa, indiferent de stadiul acestora de vegetatie.
Elocvente sunt imaginile de mai jos, unde numai dupa trei zile de la aplicarea erbicidelor RIVAL SUPERSTAR 75 GD (20 g/ha) + STARANE 250 EC (0,5 l/ha), toate buruienile au fost afectate.
Reamintim ca, aceste erbicide au o fereastra larga de aplicare, de la faza de infratire pana la burduf. De asemenea, au un spectru mare de combatere, chiar si impotriva buruienilor problema, precum: palamida, turita, musetelul, etc. Mai mult, puteti aplica o doza foarte mica pe hectar, fapt pentru care cheltuielile legate de transport, manipulare si aplicare sunt cu mult diminuate.
Daca doriti sa aplicati, la grau combinatia RIVAL SUPERSTAR 75 GD + STARANE 250 EC, puteti apela reprezentantii ALCEDO din zona dumneavoastra agricola sau ramaneti conectati la intreaga oferta ALCEDO direct de pe telefonul mobil, cu ajutorul aplicatiei ALCEDO pentru fermieri iscusiti, disponibila acum din AppStore sau Google Play: http://aplicatia.alcedoltd.ro/
Echipa ALCEDO

 

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.