Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice SILVER la rapita!

14 febIntr-unul din news-urile de saptamana trecuta, dedicat culturii de rapita va prezentam cateva pachete tehnologice iscusite, fapt pentru care astazi vrem sa revenim cu alte trei pachete eficiente. Este vorba despre pachetele Silver Priori Xtra, Silver Galera, Silver Reveller, unde doua dintre ele (Silver Priori Xtra, Silver Reveller) contin doua fungicide si un insecticid, iar Silver Galera contine pe langa un fungicid si un insecticid si erbicidul Galera Super, recomandat mai ales pentru cei care nu au reusit sa faca erbicidarea in toamna sau pe solele in care apare o infestare puternica, cu buruieni cu frunza lata, in primavara. Folosind aceste pachete veti avea o cultura lipsita de boli, daunatori, dar si buruieni, obtinand astfel recolte bogate si sanatoase. Sa nu uitam nici de preturi, asa ca puteti sa achizitionati aceste pachete la preturi foarte bune, avand un discount de peste 30%.
Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.
Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.