Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice SILVER la porumb!

9 febPorumbul ocupa mai bine de o treime din suprafata agricola a tarii. O veriga tehnologica extrem de importanta, pentru a avea o cultura de porumb cu potential ridicat de productie, este erbicidarea. Pentru acest lucru compania ALCEDO vine in sprijinul dumneavoastra cu solutia iscusita pentru a combate tot spectrul de buruieni din cultura de porumb si anume, pachetele: Silver Meristo si Silver Temsa. Aceste pachete tehnologice contin cate doua erbicide care combat atat buruienile graminee anuale si perene (inclusiv costreiul din samanta si rizomi), dar si un spectru mare de buruieni anuale cu frunza lata, cu aplicare in postemergenta. Ambele pachete le gasiti exclusiv in oferta ALCEDO la preturi avantajoase, cu reduceri de aproape 40%.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.