Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice la rapita!

Scris de Echipa Alcedo

07ianCu totii speram ca rapita sa fi trecut cu bine testul gerului din aceasta iarna. Pentru culturile de rapita iesite din iarna, trebuie avute in vedere tratamentele pentru combaterea buruienilor cu frunza lata, dar si tratamentele impotriva bolilor si a daunatorilor.

In news-ul de astazi va prezentam 3 pachete tehnologice dedicate culturii de rapita, pe care le gasiti in oferta ALCEDO: Rapita Salvator, Criza-n Tema Rapita Gold, Criza-n Tema Rapita. Aceste pachete au preturi foarte avantajoase si reduceri foarte bune!

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.