Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice la floarea-soarelui!

pachete-tehnologice-FLOARE-4-(1)An de an, suprafetele semanate cu floarea-soarelui cresc, insa trebuie sa tinem cont ca aceasta cultura este predispusa atacului bolilor, mai ales atunci cand nu se respecta rotatia culturilor. Si daunatorii sau buruienile pot compromite cultura de floarea-soarelui.

Pentru recolte bogate, va recomandam pachete tehnologice, dedicate acestei culturi, pe care le gasiti in oferta ALCEDO: BRONZE Tender, Floare Express si Floare Topsin. Pachetele beneficiaza de preturi foarte avantajoase, avand reduceri fata de pretul de lista de aproape 40%.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.