Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice la cultura de rapita!

10 febAvand in vedere problemele care pot aparea in primavara, cu bolile dar si cu daunatorii, in cultura de rapita, compania ALCEDO a pregatit pentru dumneavoastra o serie de pachete tehnologice ce contin atat un fungicid cat si un insecticid. Astazi va prezentam pachetele: Rapita Caramba, Rapita Mystic Pro si Rapita Salvator Gold. Utilizand aceste pachete tehnologice, veti avea productii sigure si de calitate. Toate cele 3 pachete fac parte din oferta iscusita ALCEDO, si le puteti gasi la preturi avantajoase, avand reduceri considerabile.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.