Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice GOLD la porumb

16 febCu totii stim ca, porumbul este o cultura cu grad ridicat de imburuienare, iar fara a combate buruienile productia va fi drastic afectata. In acest context, va recomandam astazi doua pachete tehnologice, din categoria GOLD, si anume: GOLD Astral Lancelot si GOLD Astral Tender, ce contin trei erbicide utile in combaterea buruienilor graminee si cu frunza lata. Primul pachet are in componenta sa erbicidul Tender, ce se foloseste in preemergenta fara incorporare, imediat dupa semanat, dar si erbicidele Astral si Lancelot Super, recomandate a se aplica in postemergenta. Despre cel de-al doilea pachet va spunem ca pe langa Tender si Astral, specialistii ALCEDO au adaugat in pachet si erbicidul Ceredin Forte 464 SL, cu aplicare tot in postemergenta, fara a se depasi faza de 6 frunze la porumb. Avand in vedere solutiile tehnologice pe care ALCEDO vi le ofera astazi la porumb, nu putem spune decat ca buruienile nu va vor mai da mari “batai” de cap, culturile fiind bine protejate de aceste erbicide eficiente. Si la aceste doua pachete, ALCEDO s-a gandit la buzunarele fermierilor, preturile fiind foarte bune, cu reduceri de peste 35%.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.