Pentru fermieri si mai iscusiti! Utilizati cu incredere pachetele tehnologice GOLD la floarea-soarelui!

8 febDaca in urma cu cateva zile v-am prezentat cateva pachete tehnologice pentru floarea-soarelui si anume: Bronze Tender, Floare Express si Floare Topsin, astazi a venit randul pachetelor din gama Gold. Este important de subliniat faptul ca aplicarea erbicidelor in preemergenta asigura un start deosebit, cultura de floarea-soarelui nefiind concurata de buruieni. Asadar, avand in vedere cele spuse mai sus, astazi va prezentam pachetele: Gold Gardoprim, Gold Silba, Gold Reveller. Aceste 3 pachete contin erbicide pentru combaterea buruienilor problema din cultura de floarea-soarelui, pachetul Gold Reveller avand si un fungicid, toate cu preturi avantajoase si reduceri de pana la 36,62 %.

Asadar, pentru cei interesati de achizitionarea acestor pachete, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantul de vanzari ALCEDO, din zona dumneavoastra agricola.

Echipa ALCEDO

Utilizăm module cookie pentru a permite site-ului să funcționeze corect, pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi servicii de Social Media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, facem schimb de informații cu partenerii noștri din departamentele de Social Media, publicitate și date analitice cu privire la modul dvs. de utilizare a site-ului. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult.